سلامت

درمان آلرژی با روشهای طبیعی و خانگی

امروزه و با پیشرفت علم و صنعت و با توجه به آلاینده های هوایی میزان آلرژی در میان افراد بیشتر شده است.افراد با  آلرژی های مختلف ممکن است به دنیا بیایند یا طی طول عمر خود و یک دوره ی خاصی از زندگی از این عارضه رنج ببرند.اگر به دنبال روشی طبیعی و سنتی برای درمان آلرژی هستید در این مطلب از سایت مدل 24 با ما همراه باشید.

 

 

روش درمان آلرژی 

درمان آلرژی

درمان آلرژی مصرف داروهای ضداحتقان و آنتی هیستامین است. دارویی ضداحتقان مجاری تنفسی بینی را باز کرده و اثر خشک کننده بر آن ها دارد. آنتی هیستامین مانع ترشح هیستامین در بدن می شود.اغلب  واکنش های آلرژیایی صرفاً آزارنده هستند و باعث عطسه، خارش، آبریزش چشم، و کهیر می شوند. از طرف دیگر، واکنش های آلرژیایی تهدیدکنندهٔ زندگی در طبقه بندی مخصوص خود قرار میگیرند. نام علمی این گونه واکنش ها آنافیلاکسی است. اگر واکنشی آلرژیایی را به ترقه تشبیه کنیم، آنافیلاکسی دینامیت خواهد بود. هر کسی باید اطلاعات کافی از واکنش آنافیلاکسی داشته باشد، چون اگر کسی گرفتار آن شود، باید ظرف نیم ساعت تحت مداوا قرار گیرد.

آنافیلاکسی بعد از ورود مادّه ای که فرد به آن حساس است به داخل بدن و به طور ناگهانی روی می دهد. علائم آن تنگی نفس، از حال رفتن، و تشنج است. اگر چنین چیزی روی داد، فوراً با تلفن اورژانس تماس بگیرید و احتمال آنافیلاکسی را به آنها بگویید. در واقع، اگر میدانید به چیزی حساسیت شدید دارید، آن را با پزشک خود در میان بگذارید. او ممکن است اجازهٔ تزریق داروی لازم را در مواقع خطر به شما بدهد.

 

در موارد آلرژی شدید، پزشکان ایمنی درمانی را تجویز می کنند، که به تزریق آلرژیایی معروف است. این تزریق حاوی مقادیر بسیار کم موادی است که فرد به آنها حساس است (آلرژی زاها). با گذشت زمان، تماس بدن با افزایش تدریجی آلرژی زا، آن را نسبت به این مواد غیرحساس کرده و علائم آلرژی متوقف میشود. مصرف داروهای ضداحتقان، آنتیهیستامین، و تزریق آلرژیایی در بسیاری از افراد مؤثر است، این روش ها فقط علائم آلرژی را برطرف می کنند، نه علت آن را، که دستگاه ایمنی را آسیب رسانده است.

 

 

درمان آلرژی به روش سنتی 

درمان آلرژی

داروهای ضداحتقان ممکن است باعث بی خوابی و بالا رفتن فشار خون شوند. آنتی هیستامین ها هم می توانند خواب آلودگی ایجاد کنند. هردو این ها هم بعد از مدتی اثر خود را از دست می دهند. به گفتهٔ برخی متخصصین، هردو این ها بر دستگاه ایمنی هم تأثیرگذاشته و آن را ضعیف می کنند. تزریق آلرژیایی در هر کسی امکانپذیر نیست، و درمان هم ممکن است سالها طول بکشد.برای همین ما روش طبیعی آن را به شما توصیه می کنیم

 

 

درمان آلرژی با سیر و پیاز را امتحان کنید

درمان آلرژی

این دو گیاه به خاطر داشتن غلظت بالای ترکیباتی مثل کوئرستین مفیدند این ترکیبات واکنشهای التهابی را به تأخیر میاندازند. اگر گرفتار آلرژی هستید، پیشنهاد می شود مقادیر زیاد این گیاهان را در برنامهٔ غذایی تان بگنجانید.

 

 

درمان آلرژی با ژینکو فراموش نشود

درمان آلرژی

عصارهٔ برگ درخت ژینکو حاوی مواد خاصی (ژینکولیدها) است که در کار برخی مواد شیمیایی تولید شده در بدن تداخل می کنند – مثل عامل فعال کنندهٔ پلاکت ها (PAF) که نقش فعالی در ایجاد آلرژی، آسم، و التهاب دارد. اگر دچار آلرژی شدید هستید از ژینکو استفاده کنید. میتوانید روزانه ۶۰ تا ۲۴۰ میلیگرم عصارهٔ استاندارد ژینکو مصرف کنید، ولی نه بیشتر. چون مقادیر زیاد آن ممکن است باعث اسهال، تندخویی، و بی قراری شود.

 

 

 درمان آلرژی با گزنهٔ دو پایه روشی قدیمی

درمان آلرژی

برخی تحقیقات نشان داده اند که فراورده های گزنه می توانند علائم آلرژی بینی را تسکین دهند. هر بهار، بازدیدکنندگان از باغچهٔ گیاهی ریشه های گزنه ها را درمی آورند تا تب یونجه شان را درمان کنند. و این عجیب نیست، چون قرن هاست در همه جای دنیا به طور سنتی آن را در درمان گرفتاریهای دستگاه تنفسی مثل سرفه، آبریزش بینی، احتقان سینه، آسم، سیاه سرفه، و حتی سل مصرف می کنند. دکتر اندرو ویل، استاد دانشگاه آریزونا و نویسندهٔ کتاب سلامت طبیعی، داروی طبیعی، در کارگاه آموزشی داروهای گیاهی برای پزشکان در دانشگاه کولومبیا می گفت چیزی دیگری را نمی شناسد که به اندازهٔ برگهای خشک شده و منجمد گزنه بتواند تب یونجه را تسکین دهد

 

 

درمان آلرژی با  بابونه موثر است

درمان آلرژی

عطر درمانگرها، مخصوصاً در اروپا، برای درمان آلرژی های پوستی مثل کهیر و خارش ماساژ با فراورده های بابونه دار را توصیه می کنند. ترکیباتی در این گیاه وجود دارد که خواص ضدالتهابی و ضد آلرژی قابل توجهی دارند. می توانید روغن اسانس و کرم های حاوی بابونه را در بسیاری فروشگاه های مواد غذایی طبیعی بیابید.

البته، اگر مبتلا به تب یونجه هستید، باید روغن بابونه و فراورده های گیاهی را با احتیاط مصرف کنید. بابونه عضوی از گیاهان خانوادهٔ پیر بهار است، و در برخی افراد ممکن است ایجاد آلرژی کند (البته شواهد مستند آن بسیار نادر است).اولین بار که بابونه مصرف می کنید، به واکنش بدن خود توجه کنید. اگر مفید به نظر آمد، مصرف آن را ادامه دهید. ولی اگر خارش را شدیدتر کند، دیگر آن را مصرف نکنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا