درمان بیماری ذات الریه با نسخه های خانگی
بیماری ذات الریه اصطلاحی کلی به معنی عفونت در عمق شش هاست. در فصول سرد سال بیشتر این اصطلاح به گوش ما می رسد گرچه اغلب برای سرماخوردگی و عفونت های ساده به اشتباه از بیماری ذات الریه یاد می کنند. در این مطلب از سایت مدل24 برای شما از بیماری ذات الریه و درمان بیماری ذات الریه به روش های ساده صحبت می کنیم.
بیماری ذات الریه چیست
بیماری ذات الریه بیماری حاد تب دار سختی است. که ریه ها را مبتلا می سازد، بیماری ذات الریه به علت عوارض شدیدی که می تواند داشته باشد، اغلب بیماران در بیمارستان تحت درمان قرار می گیرند، این عارضه به ویژه سالخوردگان و افراد مبتلا به بیماری های مزمن و ناتوان کننده را مورد حمل قرار می دهد. گرچه عمل پزشکی آن را به عفونت میکروبی نسبت می دهد، ولی واقعی آن را باید در مسمومیت فوق العاده ی دستگاه های مختلف بدن به خصوص ریه ها و مجاری تنفسی جستجو کرد. در اینجا نیز مانند سایر حالات مسمومیت که سلامت دستگاه ها را به خطر می اندازند، عادت به سوء تغذیه و زندگی خلاف بهداشت، عوامل اصلی در ایجاد بیماری ذات الریه می باشند. علائم بیماری ذات الریه عبارتند از تنگی نفس، درد قفسه ی سینه، سرفه، اشکال در تنفس، تب و لرز، اگر علائم ذات الریه در خود احساس می کنید، بی درنگ به پزشک مراجعه کنید.
درمان بیماری ذات الریه با روش های خانگی
علاوه بر مصرف داروهایی که پزشک برای بیمار تجویز میکنند، می توانید با صلاحدید پزشک معالج از گیاهان زیر هم کمک بگیرید.
۱- گون: گون محرک حیرت انگیز دستگاه ایمنی است که با داشتن کربوهیدرات قدرتمند استراگالان B، توان نیرو بخشی به دستگاه ایمنی را دارد. استراتالان B موجود در گون، بدن را در برابر انواع مختلفی از باکتری ها محافظت کرده و سعی در تحریک دستگاه ایمنی دارد. تصور می شود که گون مانع گسترش ( متاستاز) ملانوم ( سرطان بدخیم پوست) به شش ها می شود. گمان میرود از بروز سرطان اولیه ریه هم جلوگیری می کند. در برابر عوارض جانبی سمی، شیمی درمانی به بدن، کمک کرده و از مغز استخوان بیماران در طی شیمی درمانی محافظت می کند. در چین گون به عنوان «تقویت کننده ی طحال» معروف است. گون در التیام زخمها بسیار مؤثر بوده و کار غدد فوق کلیوی را تقویت می کند و به بالا بردن انرژی کمک می رساند.
بهترین روش مصرف گون در درمان بیماری ذات الریه
الف) دم کرده گون: یک فنجان آب جوش را روی یک یا دو قاشق سوپ خوری پودر شده ی ساقه گون بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند، روزی سه فنجان میل نمایید. ب) خشک کرده ی ریشه گون را روزی ۱ تا ۶ گرم که به صورت پودر شده است دم کرده میل نمایید.
۲- گل قاصد: این گیاه در درمان ذات الریه، برونشیت و عفونت های تنفسی مؤثراست. ریشه ی گل قاصد تمیر کننده ی عالی خون، به خصوص برای کبد و نیز مسهلی ملایم است. مقدار زیادی اینولین دارد که ترکیب اصلی، محرک ایمنی در این می باشد. اینولین نه تنها کلیه ها را تقویت می کند، بلکه محرک دستگاه ایمنی نیز حست و کار لوزالمعده را هم بهتر می کند. گل قاصد تولید بیگانه خوارها را افزایش داده و خواص قوی ضد توموری از خودشان میدهد. چینی ها گل قاصد را از هزاران سال قبل در درمان سرطان پستان مصرف می کردند. این گیاه تولید صفرا را افزایش داده و خاصیت ادرار آوری قوی دارد که به دلیل مقدار زیاد پتاسیم موجود در برگهای آن است. این خاصیت در هنگام شیمی درمانی بسیار مفید است، چون بدن سعی در احتباس اب دارد. یک فنجان چای گل قاصد بعد از انجام شیمی درمانی، راه طبیعی خوبی برای رفع مایعات از زانوها، مچ پاها، مفاصل، لگن و شکم است.
گل قاصد در بهبود کار طحال، کلیه، کبد، لوزالمعده و معده هم مفید است، می تواند از بروز سرطان پستان جلوگیری کند و در درمان لکه های پیری، کورک، کم خونی، سیروز کبدی، یرقان، روماتیسم و ابسه مؤثر باشد. گل قاصد غنی از بیوفلاوونوئید، بیوتین، کلسیم، کولین، اسیدفولیک، فلوتن، صمغ، اینوزیتول، اینولین، آهن، اسید لینولنیک، منیزیم، نیاسین، فسفر، پروتئین، رزین، گوگرد، روی، ویتامین A – E. C. B12. B6 B2, B1.
بهترین روش مصرف کل قاصد در درمان بیماری ذات الریه
الف) چای گیاهی: دو تا سه قاشق مرباخوری ریشه ی گل قاصد را در یک فنجان اب ریخته و به جوش بیاورید، سپس بگذارید، روزی سه فنجان میل کنید. ب) سالاد: افزودن چند برگ، گل قاصد به سالاد در طی درمان خوبی برای تحریک اشتها و فراهم کردن مواد مغذی مورد نیاز بدن است. ج) عصاره: میتوانید آب برگهای گیاه را بگیرید و میل کنید. د) تنتور: پنج تا ده قطره تنتور گل قاصد، سه بار در روز میل شود.
۳- سیر: سیر گیاهی است، قدرتمند حاوی آلیسین، آلیل دی سولفید، کلسیم، مس، روغن، اسانس، ژرمانیم، آهن، منیزیم، منگنز، پتاسیم، سلنیم، گوگرد، آلد هیدرهای اشباع نشده، روی، ویتامین های C ،B2،B1 ،A است. یک ضد اکسایش طبیعی با توانایی افزایش سلولهای کشنده ی طبیعی و سلولهای آ (سلولهای مقابله کننده با عفونت ها) دستگاه ایمنی است. توانایی آن در تقویت دستگاه ایمنی ناشی از مقدار زیاد سلنیم، گلوتاتیون و ژرمانیم موجود در آن است سیر برای درمان هر بیماری یا عفونتی مفید است. فراوانی گوگرد در سیر، قابلیتهای شفا بخشی حیرت انگیز آن را بیشتر کرده است. سیر نه تنها در درمان سرطان مصرف دارد، بلکه برای گرفتاری های گردش خون، التهاب مفاصل، سخت سرخرگی (تصلب شرایین )، سرماخوردگی، آسم و گرفتاری های گوارشی هم مفید است. صفرا، حمله قلبی، بی خوابی، بیماری کبدی، سینوزیت، عفونتهای پوستی، زخم های گوارشی، گرفتاری های قند خون و عفونتهای مخمری را کاهش میدهد.
بهترین روش مصرف سیر:
الف) سیر کامل یا عصاره ی سیر: برای درمان سرطان، لااقل رورزی سه حبه مسیر با اب، آن را بخورید. یک حبه حدود ده میلی گرم آلیسین دارد. ب) کپسول: کپسول پودر سیر را می توانید از فروشگاه های مواد بهداشتی و گیاهان دارویی تهیه کنید. احتیاط: مسمومیت باسیر نادر است. البته بر اساس برخی گزارشها، مصرف بش از خمیر مېتواند باعث تخرگونه هاى سوې خوندی برای جلوگیری از ناراحتی، سیر راباغذا بخورید.