درمان سوزش سردل با گیاهان ساده

سوزش سردل حالتی است که در آن سوزشی ممتد را در پشت جناغ حس می شود و گاها به سمت گلو نیز کشیده می شود. این عارضه به دلیل برگشت اسید معده به مری اتفاق می افتد. دلیل اصلی سوزش معده یا رفلاکس معده درست کار نکردن ماهیچه سر معده می باشد. همه ی ما یک بار هم که شده این سوزش را حس کرده ایم مخصوصا زمانی که دقیقا بعد از صرف غذا دراز بکشید. در این مطلب از سایت مدل24 برای شما عزیزان از روش های سنتی و طبیعی درمان سوزش سردل صحبت می کنیم. با ما همراه باشید.

 

درمان سوزش سردل با گیاهان

درمان سوزش سردل
نکته:  سوزش سردل معمولاً مدت کوتاهی بعد از خوردن غذا روی داده و درد یا سوزش در جلو سینه است. حملهٔ قلبی و درد قفسهٔ سینه می توانند
سوزش سر دل کرد.در هر زمانی رخ دهند. این دردها اغلب محدود به جلو سینه نیستند و به گردن و زیرآرواره یا بازوها و دستها کشیده می شوند. حملهٔ قلبی و درد قفسهٔ سینه ممکن است با غش و عرق کردن همراه باشند. اگر به حملهٔ قلب مشکوک هستید، فوراً با اورژانس تماس گرفته و از آنها راهنمایی بخواهید. نعناع فلفلی مفید در درمان سوزش سردل :  دو مشت نعناع فلفلی،  پونهٔ سنبله ای، بادرنجبویه، ریحان، مریم گلی، و مرزن گوش هر کدام یک مشت بچینید و  با ان ها یک چای خوشمزه درست کرده و بنوشید.. میدانم شما ممکن است درمان سرراست تری بخواهید: یک قاشق مرباخوری از این و دو قاشق مرباخوری از آن. ولی هیج وقت از گیاهانی که بی خطر هستند به اندازهٔ مشخصی برندارید. اختلافـ نظرهایی دربارهٔ نعناع
فلفلی برای سوزش سر دل وجود دارد . دکتر اندرو ویل، استاد دانشگاه آریزونا و نویسنده کتاب سلامت طبیعی، داروی طبیعی، می گوید که این گیاه را با اطمینان توصیه می کند. اطلاعات ما از نعناع فلفلی هم آن را گیاهی مناسب می داند. از جوامع سنتی مصر باستان تا مردمان ایسلندی امروز نعناع فلفلی را برای گرفتاری های گوارشی، از جمله سوزش سر دل، مصرف کرده اند. البته، برخی گیاه درمان گرها هم معتقدند نعناع فلفلی ممکن است سوزش سر دل را تشدید کند. اگر چنین چیزی برای شما رخ دهد، دیگر از این گیاه نخورید. بسیاری از گیاهان خانواده نعناع، اگر نه همه آنها، قابل هضم آسان هستند

گل سپاس مفید در درمان سوزش سردل

درمان سوزش سردل

دکتردانیل ماوری، داروشناس گیاهی و نویسندهٔ کتاب های ارزش گذاری علمی داروهای گیاهی و درمان های تقویتی گیاهی، می گوید گل سپاس، وقتی نیم ساعت قبل از غذا خورده شود از سوزش سر دل جلوگیری کرده و به هضم غذا کمک میکند. گل سپاس از گیاهان با سابقهٔ طولانی در درمان بیماری های گوارشی است.  یک قاشق مرباخوری گل سپاس را به مدت ۳۰ دقیقه در یک یا دو فنجان آب بخیسانید. دکتر ماوری اضافه کردن کمی فلفل قرمز و زنجبیل را به این چای پیشنهاد کرده است.

 

خربزهٔ درختی و آناناس موثر در درمان سوزش سردل

درمان سوزش سردل

این میوه ها پر از آنزیم هایی اند که برای تسکین سوزش سر دل و سوء هاضمه مفید هستند. خوردن خربزهٔ درختی با کمی عسل کمی پیش از غذا یا بین وعده های غذایی از سوزشی سر دل پیشگیری میکند. برخی متخصصان تغذیه میگویند میوهٔ کیوی هم مفید است. مخلوط گیاهان. من احترام زیادی برای دکتر دیوید هوفمان، گیاه درمانگر معروف انگلیسی و نویسندهٔ کتاب راهنمای گیاهی، قائل هستم. او ترکیب چند گیاه را برای درمان گرفتاری های گوارشی توصیه می کند. چای دو مخلوط گیاهی زیر می تواند در تسکین سوزش سر دل مفید باشد.

مخلوط گوارشی: دو قسمت برگ گوش خر (هماور)، که لولهٔ گوارش را آرام می کند؛ دو قسمت ختمی، که این هم آرام کنندهٔ معده است؛ یک قسمت اکیر ترکی، که خاصیت ضد اسید و ضدنفخ دارد؛ و یک قسمت عروس چمنزار، که این هم ضد اسید و ضد نفخ است. مخلوط مرویی: دو قسمت گوش خر (هماور)؛ دو قسمت ختمی؛ یک قسمت بابونه، که هم ضدنفخ است و هم ضدالتهاب؛ و یک قسمت همیشه بهار، که این هم خاصیت ضدالتهابی دارد.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بستن