روش درمان التهاب کبد و تنبلی کبد
همه ی ما با بیماری هپاتیت که از جمله بیماری های کبد می باشد آشنا هستیم. معمولا رعایت نکردن بهداشت و آب آلوده یا روابط جنسی نا مناسب و غیره از جمله عواملی است که باعث هپاتیت می شود. بد نیست که بدانید هپاتیت به التهاب کبد حاد گفته می شود. ما در این مطلب از سایت مدل24 می خواهیم در مورد التهاب کبد مزمن با شما صحبت کنیم. پیشنهاد می شود با ما همراه باشید.
التهاب کبد مزمن
حدوداً ۵ الی ۱۰ درصد بیماری التهاب کبد B و ۵۰ درصد مواد التهاب کبد نوع C، ویروس شان در کبد باقی می مانند و منجر به التهاب کبد مزمن می شوند. این نوع التخاب معمولا خیلی رایج نیست. گاهی اوقات التهاب کبد مزمن به دلیل استفاده بیش از حد از داروهایی مثل استامینوفن و متیل دوپا ایجاد می شود. که با قطع کردن این دارو ها این التهاب کبد نیز کم و درمان می شود. اما اگر التهاب کبد در اثر مواردی است که اول مطلب گفتیم روش درمان آن هم متفاوت می باشد.
التهاب کبد و کبد بزرگ و تنبل
خوردن بیش از اندازه، بزرگترین عامل هر گونه اختلال کبدی می باشد. مخصوصاً اگر با کار نشسته و بدون تحرک همراه باشد، در چنین مواقعی یبوست دایم نیز عارض می گردد و با عوارض در ایجاد اختلال کمک مؤثر خواهد بود. تنبلی کبد و اختلالات کبدی بین سفیدپوستان که نتیجه ی تغذیه ی غلط و زیاده روی در خوردن ( بخصوص خوردن دو تا سه وعده گوشت در شبانه روز) و افراط در نوشیدن مشروبات الکلی و … می باشد.
درمان التهاب کبد و کبد بزرگ و تنبل
فقط با پاکسازی دستگاه ها و برقرار ساختن طرح صحیحی برای تغذیه و زندگی بعدی بیمار است که معمولاً کبد را می توان نجات داد. طبق دستورهای زیر می توان کبد را اصلاح کرد. ابتدا مدت پنج تا هفت و حتی ده روز فقط میوه و یا اب میوه تازه را رژیم غذایی خود قرار دهند. رژیم تمام میوه هر چقدر نسبت به مزاج بیمار طولانی تر باشد، بهتر خواهد بود. بعد از آن برنامه ی کامل غذایی هفتگی را طبق مزاج بیمار آغاز کنند، ممکن است در این فواصل زمانی تغذیه دوره کوتاه مدت رژیم تمام میوه را در هر ماه یک مرتبه به مدت دو تا سه روز پیاپی بر حسب شدت و ضعف بیماری اجرا کرد. مشت مالی خشک صبحگانی و حمام نشسته و نیز تمرین تنفس شکمی و سایر تمرینهای لازم مرتباً انجام گیرد. در صورت امکان حمام داغ سولفات منیزیمی، هفته ای یک یا دوبار انجام گیرد. تنفس هوای پاک و ورزشی در هوای آزاد از اصول اصلی و ضروری درمان می باشند. مبتلایان به اختلال کبدی باید روزی هفت تا هشت کیلومتر پیاده روی کنند.
از استعمال دخانیات و نوشیدن مشروبات الکلی باید بکلی خودداری کنند. هیچگونه دارویی نباید تجویز و مصرف کنند و نیز شب ها زود به بستر بروند و صبح ها زودتر برخیزند. چای پررنگ، قهوه، ادویه، ترشی و هرگونه سوسیس و کالباس و غیره باید منع شود. از خوردن غلات تصفیه شده، قند سفید، غذاهای سرخ کرده، کنسرو، خوراکیهای پرچرب و سنگین صرف نظر کنند. هیچگونه چربی حیوانی یا خامه نخورند. گوشت و خوراکی های گوشتی نیز هر چه ممکن است کمتر مصرف کنند. حمام آفتاب و هوا را می توان در ارجحیت قرارداد و استفاده نمود، مخصوصا افتاب سمت صبح تا ساعت ده صبح و بعدازظهر از ساعت چهار بعدازظهر بوده، خیلی مناسب خواهد بود.
منبع :https://model24.ir