طرز تهیه غذای قیمه نثار زعفرانی

سلام . امروز در سایت مدل 24 در خدمت شما همراهان گرامی هستیم با آموزش قیمه نثار . یک غذای خوش رنگ و خوشمزه مناسب مهمانی ها و دورهمی ها . البته بخاطر وجود زعفران ، بادام و پسته که مورد از چهار مغز معروف هستند و همچنین پروتئین موجود در گوشت خواص بی نظیرشان برای بدن و پیشگیری در بسیاری از بیماری ها تصمیم گرفتیم این غذا را به شما آموزش دهیم . پس تا انتها با ما همراه باشید.

 

قیمه نثار

مواد لازم برای پخت قیمه نثار

گوشت ………………. 400 گرم

برنج ………………… 4 پیمانه

خلال بادام ………….. یک سوم لیوان

خلال پسته ………….. یک سوم لیوان

زرشک …………….. یک وم لیوان

زعفران دم کرده ……. یک سوم لیوان

پیاز ………………… یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی ….. یک قاشق غذا خوری

گلاب ………………. یک قاشق غذا خوری

نمک وفلف و زردچوبه .. به میزان لازم

شکر ………………… یک قاشق غذا خوری

هل ، زیره و دارچین … یک قاشق غذا خوری

 

روش پخت قیمه نثار

برنج ها را با آب جوشیده و نمک بجوشانید کمی که نرم شد آب کش کنید بعد در قابلمه ریخته اجازه دهید دم بکشد . تا زمانی که برنج دم بکشد شما فرصت آماده کرده قیمه را دارید . پیاز و گوشت ها را شسته گوشت را در اندازه کوچک برش دهید و پیازها را خلال کنید .

باکمی روغن پیاز ها را تفت داده بعد از اینکه سبک شد گوشت ها را اضافه کنید .اجازه دهید گوشت ها در روغن تغییر رنگ داده و کمی نرم تر شود . در اینجا یک قاشق رب گوجه را در روغن تفت دهید در رنگش باز شود بعد زردچوبه را اضافه کنید . دو الی سه لیوان آب اضافه کنید بعد از جوش آمدن آب شعله را کم کنید تا آرام پخته شود نیم ساعت آخر قبل از اینکه آب کاملا جذب گوشت شود نمک را اضافه کنید .

برای پخت غذاهای گوشتی نمک را آخر اضافه کنید تا گوشت سفت نشود . حالا زرشک ها را بعد از جدا سازی و شستن شن های ریز آن با یک قاشق شکر مخلوط کرده بعد در روغن یا کره کمی تفت دهید .از آن طرف گلاب و دو سه قاشق زعفران دم کرده و هل دارچین و زیره ها را با پسته و خلال بادام مخلوط کنید . یک ربع زمان دهید که بادام ها هم نرم تر شوند و هم رنگ زعفران را بخود بگیرند بعد آنها را با زرشک شیرین شده در تابه دوباره تفت دهید .

وقتی که برنج دم کشید دو کف گیره از آن را با باقی زعفران هم بزنید . برنج را در دیس یا قالب کشیده و لایه لایه گوشت ها  و مخلوط زرشک و بادام و پسته و برنج زعفرانی را اضافه کنید . کمی از این مخلفات را برای تزیین لایه آخر نگه دارید .اگر از قالب استفاده کردید اول قالب را برگردانید بعد روی آن را تزیین کنید . قیمه نثار آماده است نوش جان شما و اعضای خانوادتان .

 

قیمه نثار

 

منع : model24.ir

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بهترین متخصص ارتودنسی در تهران زعفران مرغوب ارتودنسی تهران فیزوتراپی لاله دکتر سهرابی جراح بینی اصفهان عمل بینی کلینیک کاشت مو سیب سرخ مشاوره روانشناسی میم کلینیک دیسک کمر امید متخصص دیسک کمر دکتر فلاح
بستن