تغذیه

علت رنگ های متفاوت فلفل چیست و چه خواصی دارند؟

فلفل به عنوان یکی از سبزیجات دارای سه نوع تند ، شیرین و دلمه ایی دارد که زادگاه آن به سواحل آمریکا تعلق دارد . در هندوستان بیش از 50 نوع فلفل کشت می شود و جز بزرگترین صادر کننده های این ادویه می باشد. طعم فلفل شیرین ، تند و گاهی تلخ می شود. با اینکه در شکل و مزه و رنگ های متفاوت کشت شده اما تفاوت چندانی از نظر خاصیت باهم ندارند . ساختار همه آنها ترکیبی از آب و فیبر همراه با خاصیت آنتی اکسیدان است که با توجه به نوع آن آنتی اکسیدان های متفاوتی دارند . فلفلها را می توان یک منبع غنی از ویتامین سی دانست هر چند که با ذایقه همه ایرانی ها جور نیست . بنا داریم در این مطلب از دکتر طب هر آنچه که لازم است از فلفلها بدانید را در اختیار شما قرار دهیم.

فلفل

تفاوت رنگ انواع فلفلها

تفاوت رنگ فلفل سیاه و قرمز در بذری است که کاشته می شود. فلفلهای قرمز بوته ای با رنگ پوسته قرمز و نوع سیاه آن دانه های سیاه رنگ و ریز است . در واقع وجود ماده ای به نام فلاوونوئید باعث ایجاد رنگ های متنوع از زرد ، قرمز ، نارنجی تا انواع رنگ های سبز و بنفش می شود .

 

فلفل
model24.ir

 

چه مقدار فلفل بخوریم ؟

فلفلها چه شیرین باشند و چه تند خواص بسیاری دارند اما اکثر خواصشان مثل هم هستند هر دو نوع هم ضد سرطان هستند هم خاصیت آنتی اکسیدان دارند و به درمان خیلی از بیماری های دیگر کمک می کنند اما آنچه که باید درباره مصرف آنها توجه شود میزان مصرف نوع تند آن است .

با اینکه خواص “فلفل تند” نسبت به شیرین موثرتر هست اما نباید از حدی بیشتر شود چون به مرور زمان بدن به این تندی عادت می کند و افزایش مقدار میخواهیم دوباره این تندی را احساس کنیم و همین در دراز مدت مشکلات گوارشی مثل ترشح اسید معده را به همراه خواهد داشت .از طرفی ممکن است با بالا بردن دمای بدن در برخی افراد با تپش قلب و قرمزی پوست و حساسیت های دیگر پوستی همراه باشد .

 

درمان بیماری ها با خوردن فلفل

فلفلها در روند درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کند .در اینجا به دو مورد از بیماری ها و روش بهبود آن اشاره می کنیم :

تسکین درد : از فلفلها می توان برای آرام کردن دردهای مبهم یا درد دندان استفاده کرد و گاهی برای بی هوشی های موضعی بکار برده می شود. طبق تحقیقات انجام شده وقتی فلفلی می خورید و یا از پودر آن اسفاده می کنید سوزشی که در دهان ایجاد می شود باعث تحریک مغز و ترشح اندورفین خواهد شد .اندورفین مثل مورفین عمل کرده و باعث آرام کردن دردهای بدن می شود.

 

پاکسازی ریه : یکی از خواص دیگر تندی فلفلها خلط ور بودن آن است که به عنوان دارویی برای مشکلات سینه و ریه  وعفونت هاست. در واقع خوردن آن باعث تحریک معده شده و سلولهای برونشها متوجه ترشح مایعاتی شده که در نهایت باعث رقیق شدن چسبندگی های خل های ریه ها و گلو می شود و به راحتی از بدن از طریق گلو خارج شده و ریه ها را از عفونت پاکسازی می کند .

 

منبع : model24.ir

 

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا