سلامت

هر آنچه باید درباره معجون شیر طلایی بدانید

معجون شیر طلایی یک نوع نوشیدنی سنتی هند است و رنگ آن زرد یا طلایی می‌باشد. برخی از افراد شیر طلایی را شیر زردچوبه نیز می‌نامند. برای تهیه شیر طلایی فرد باید شیر را با زردچوبه، دارچین، زنجبیل و سایر ادویه‌ها ترکیب کرده و گرم نماید. بسیاری از ادویه‌ها دارای آنتی اکسیدان هستند و خواص ضد التهابی می‌باشند. در این مقاله به مزایای معجون شیر طلایی و نحوه تهیه آن خواهیم پرداخت.

معجون شیر طلایی

مزایای بی‌نظیر معجون شیر طلایی

در اینجا به معرفی برخی از مزایای این نوشیدنی خواهیم پرداخت:

مورد اول؛ کاهش التهاب: مواد تشکیل دهنده شیر طلایی یعنی زنجبیل، دارچین و زردچوبه حاوی خواص ضد التهابی هستند و کاهش التهاب می‌تواند به جلوگیری یا مدیریت شرایط زیر کمک نماید:

  • بیماری قلبی
  • سرطان
  • آرتروز
  • آلزایمر
  • سندرم متابولیک

فرد می‌تواند با افزودن شیر طلایی به رژیم غذایی خود، التهاب را کاهش دهد.

مورد دوم؛ جلوگیری از آسیب سلولی: کرکومین موجود در زردچوبه دارای خواص آنتی اکسیدانی است. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند به آسیب سلول‌های بدن کمک کنند و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را کاهش دهند. یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که آنتی اکسیدان‌ها در مواد غذایی و ادویه‌ها تاثیر مثبتی بر کاهش آسیب سلولی دارند.

مورد سوم؛ بهبود روحیه: شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف منظم کورکومین می‌تواند باعث بهبود خلق و خو در فرد شود. نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف مکمل کورکومین می‌تواند باعث کاهش علائم در افراد مبتلا به اختلال افسردگی شود، با این حال تحقیقات بیشتری برای تعیین اثربخشی و دوز مناسب آن لازم است.

مورد چهارم؛ حمایت از عملکرد مغز و بهبود حافظه: برخی مطالعات نشان داده‌اند که زردچوبه ممکن است به بهبود عملکرد مغز کمک کند، همینطور مصرف دارچین و زنجبیل به بهبود حافظه کمک خواهند کرد.

مورد پنجم؛ جلوگیری از بیماری قلبی: وجود سه ماده مهم در معجون شیر طلایی به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند.

مورد ششم؛ کاهش خطر ابتلا به سرطان: مطالعاتی در مورد زنجبیل، دارچین و کورکومین وجود دارد که نشان می‌دهد آن‌ها ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند، البته بعید به نظر می‌رسد که مقدار کمی از این ادویه در معجون شیر طلایی بر روی خطر سرطان تاثیر بگذارد، با این حال تحقیقات بیشتری برای پیدا کردن نتایج قطعی آن لازم است.

مورد هفتم؛ کاهش قند خون: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف زنجبیل ممکن است به کاهش قند خون ناشتا در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند، اما باز هم نتایج بیشتری در این رابطه لازم است.

معجون شیر طلایی

مورد هشتم؛ تقویت سیستم ایمنی بدن: مصرف شیر طلایی می‌تواند سر درد را کاهش دهد، همچنین برخی مطالعات نشان داده‌اند که کورکومین حاوی خواص ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچی است و به همین خاطر می‌تواند عفونت را کاهش دهد. زنجبیل و دارچین نیز از داروهای خانگی برای بهبود سرماخوردگی به شمار می‌روند.

مورد نهم؛ بهبود سلامت استخوان: بسیاری از شیرهای غنی شده با گیاه حاوی ویتامین D و کلسیم هستند که برای سلامت استخوان بسیار سودمند است. کلسیم، مواد مغذی ضروری برای حفظ سلامت استخوان است و ویتامین D نیز به بدن کمک می‌کند که کلسیم را از مواد غذایی جذب کند.

مورد دهم؛ کمک به هضم: زنجبیل موجود در معجون شیر طلایی ممکن است به هضم کمک کند. زنجبیل درمان خانگی برای تهوع و استفراغ است.

طرز تهیه شیر طلایی

برای تهیه شیر طلایی به طریق زیر عمل کنید:

  • نصف فنجان شیر غیرشیرین مانند شیر نارگیل یا بادام
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده تازه یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه (اختیاری)
  • 1 قاشق چایخوری عسل

تمام مواد فوق را با هم ترکیب کرده و آن را بجوشانید و پس از گذشت 10 دقیقه میل نمایید.

منبع: https://model24.ir

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا