آشپزی

آموزش پخت آش گزنه مازندران مرحله به مرحله

آموزش پخت آش گزنه مازندران مرحله به مرحله

طبق قرارقبلی ما در بخش آشپزی یکی دیگر از انواع آش های محلی را در سایت مدل 24 به شما آموزش دهیم . این بار آش مخصوص استان مازندران یعنی آش گزنه را به شما آموزش خواهیم داد . ماده اصلی این آش از حبوبات و انواع سبزی ها و کدو حلوایی و لبنیات است به همین دلیل این آش بسیار مقوی بوده و برای سرما خوردگی بسیار مناسب خواهد بود . این آش همچنین برای کاهش چربی خون ، فشار خون و قند خون مناسب می باشد . تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید .    ...

ادامه مطلب

آموزش پخت آش ترخینه کرمانشاه

آموزش پخت آش ترخینه کرمانشاه

باز هم قرار است طبق قرارمان یکی دیگر از انواع آش های محلی را در سایت مدل 24 به شما آموزش دهیم . این بار آش مخصوص استان کرمانشاه یعنی آش ترخینه را به شما آموزش خواهیم داد . البته این آش در باقی مناطق کرد نشین مثل ایلام و کردستان ، همچنین در همدان نیز تهیه می شود . ماده اصلی این آش تکه های گرد کرم رنگی که ترکیبی دوغ ، بلغور گندم ، گل زرد و نمک و فلفل و نعناع هستند . این آش بسیار مقوی بوده و برای سرما خوردگی بسیار مناسب خواهد بود . تا انت...

ادامه مطلب

آموزش پخت آش شوربا

آموزش پخت آش شوربا

سلام . در گروه  آشپزی سایت مدل 24 در قسمت آش و سوپ ها تصمیم گرفته ایم یکی دیگر از انواع آش را به شما آموزش دهیم . امروز در خدمت شما عزیزان خواهیم بود با دستور پخت آش شوربا که به آن آش برنج هم می گویند . آش شوربا غذای سنتی مردم استان هرمزگان می باشد .این نوع آش برای سرما خوردگی بسیار مناسب است و طعم بسیار خوبی دارد . پیشنهاد ما این است که حتما یک بار آن را درست کنید .   مواد لازم برای تهیه آش شوربا برنج ………… ی...

ادامه مطلب

آموزش تهیه سالاد الویه با سینه مرغ

آموزش تهیه سالاد الویه با سینه مرغ

یکی از ساندویچ های خوشمزه و راحتی که جز خانواده سالاد ها می باشد سالاد الویه است . این نوع سالاد غذایی مناسب برای تولد ها و میان وعده بچه های مدرسه ای و سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین و کلسیم بخاطر وجود تخم مرغ و گوشت مرغ می باشد . البته چون خیارشور نمک  و سس چربی فراوانی دارد برای کسانی که چربی خون و فشار خون بالا دارند بهتر است این غذا را نخورند . در ادامه این مطلب از سایت مدل 24 روش تهیه سالاد الویه را در اختیار شما قرار می دهیم .   ...

ادامه مطلب

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

آموزش پخت استیک گوشت با سس مخصوص قارچ

استیک از غذاهای محبوب بین اللمل است که از یک تکه گوشت ( گاو ، گوسفند ، ماهی سالمون یا ماهی شیر) حدودا 150 تا 200 گرم تهیه می شود . معمولا قطر این گوشت 2 الی 4 سانتی متر است و زمان پخت آن با توجه به ذایقه ایرانی ها نسبت به کشورهای دیگر طولانی تر است . معمولا ما ایرانی ها دوست داریم استیک گوشت کاملا مغز پخت شود در صورتی که مردم کشور های فرنگی علاقه دارند قطر گوشت بیش تر و آب دار و نیم پخته باشد . از همین رو زمان پخت آن متفاوت خواهد بود . موق...

ادامه مطلب

آموزش پخت اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله

آموزش پخت اسنک مرغ و قارچ مرحله به مرحله

یکی دیگر از غذاهای ساده ای که از خانواده ساندویچ هاست و خیلی سریع آماده می شود ، اسنک است که به روش های مختلف و مواد غذایی متنوع تهیه می شود. در ادامه این پست از سایت مدل 24 می خواهیم اسنک مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم . یک سالم و موقوی بخاطر وجود گوشت مرغ و سبزیجاتی مثل قارچ  فلفل دلمه ای که هر کدامشان خواصی دارد که هم نیاز های ضروری بدن را رفع می کند و هم در برخی موارد برای پیشگیری و بهبود بیماری ها می باشد . به دلیل سریع آماده ش...

ادامه مطلب

آموزش پخت آش شله مشهدی مرحله به مرحله

آموزش پخت آش شله مشهدی مرحله به مرحله

سلام به همراهان بخش آشپزی سایت مدل 24 . با رسیدن پایان پاییز و نزدیک شدن به زمستان سرد و دوست داشتنی تصمیم داریم روزانه شما را با انواع آش های ایرانی آشنا کنیم . غذایی گرم و مغذی برای فصل سرد سال . از ابتدای پاییز تا الان سه نوع آش یعنی آش انار ، آش شله قلمکار و آش بادمجان را آموزش دادیم . امروز قصد داریم به شما آش شله مشهدی را آموزش دهیم که البته غذایی کامل و مغذی است .   model24.ir مواد لازم برای تهیه آش شله مشهدی گوشت گوسفند ...

ادامه مطلب

آموزش پخت آش زرشک مرحله به مرحله

آموزش پخت آش زرشک مرحله به مرحله

طبق قراری که در پست قبل با شما عزیزان گذاشتیم تصمیم داریم در سایت مدل 24 یک نوع دیگر از آش ها را به شما آموزش دهیم . این بار در خدمتتان خواهیم بود با دستور پخت آش زرشک . یک آش پر خاصیت به دلیل وجود زرشک که به درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها مثل دیابت ، مشکلات قلب و عروق وهمچین مناسب برای سرماخوردگی است . پس در فصل زمستان غذایی گرم و مناسب خواهد بود . با ما تا انتهای آموزش این آش همراه باشید .   model24.ir مواد لازم برای تهیه...

ادامه مطلب

آموزش پخت آش ترش زنجان مرحله به مرحله

آموزش پخت آش ترش زنجان مرحله به مرحله

در ادامه دستور پخت آش ها در بخش آشپزی سایت مدل 24 قصد داریم روش تهیه آش ترش را به شما آموزش دهیم . البته این آش در شهرهایی مثل زنجان ، همدان ، ارومیه و مازندران پخته می شود که هر کدام در بخش از پخت با هم تفاوت دارند . در این پست می خواهیم دستور پخت آش ترش زنجان را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم .   آش ترش زنجان مواد لازم برای تیه آش ترش زنجان نخود ……………… یک لیوان لوبیا ………R...

ادامه مطلب

آموزش مرحله به مرحله آش بادمجان

آموزش مرحله به مرحله آش بادمجان

امروز در سایت مدل 24 قصد داریم طرز تهیه آش بادمجان را به شما همراهان همیشگی سایت آموزش دهیم . اصالت این آش به استان زیبا و سرد سیر کرمانشاه بر می گردد . یک آش سرشار از خاصیت بخاطر وجود پیاز ، بادمجان و حبوبات . البته این آش یک غذای مناسب و مقوی برای سرما خوردگی نیز هست . مدت زمانی که این آش لازم دارد تا کاملا پخته شود صد و بیست دقیقه می باشد .     model24.ir مواد لازم برای تهیه آش بادمجان عدس ، نخود ، لوبیا سفید …̷...

ادامه مطلب

آموزش پخت خورشت آلو با نخود گرد

آموزش پخت خورشت آلو با نخود گرد

سلام . امیدوارم روز خوبی را شروع کرده باشید . در گروه آشپزی سایت مدل 24 قصد داریم شما را با روش پخت یکی دیگر از غذاها از خانواده خورشت ها آشنا کنیم . خورشت آلو یک غذای خوب و خوشمزه و البته متفاوت برای دورهمی ها و مهمانی های شما خواهد بود . تا انتهای آموزش ما را همراهی کنید .   مواد لازم برای تهیه خورشت آلو گوشت گوسفندی ………………. 300 گرم پیاز …………………R...

ادامه مطلب

آموزش پخت آش شله قلمکار

آموزش پخت آش شله قلمکار

سلام صبح روز آبانی شما به خیر و نشاط . کم کم آبان رو به پایان است و جای خود را به آذر سرد می دهد .ماهی پاییزی با هوایی شبیه زمستان . هوایی سرد و گاهی با سرماخوردگی و یخ زدن دست ها و قرمز شدن بینی . یکی از بهترین غذاهایی که در جمع دوستانه و خانواده در این هوا واقعا لذت بخش است آش شله قلمکار می باشد . آشی مقوی و سرشار از پروتئین و ویتامین بخاطر انواع سبزی هایی که در آن بکار رفته است  و البته زمان پخت طولانی دارد . تاریخچه این آش به زما...

ادامه مطلب

آموزش تهیه کالباس خانگی

آموزش تهیه کالباس خانگی

سال های بسیاری است علاقه خیلی ها به سمت غذاهای  فست فودی رفته و اکثر بچه ها و نوجوان در مدرسه و خانه ساندویچ و پیتزا را به غذاهای دیگر ترجیح می دهند. به دلیل مضراتی که این غذاها در مراحل آماده سازی در کارخانه ها و رستوران ها در پختن آن بکار می گیرند بنا داریم نوع خانگی آن ها را به شما آموزش دهیم تا از مواد بکار رفته و پخت آن اطمینان داشته باشیم . در پست های قبلی همبرگر و سوسیس خانگی را به شما آموزش دادیم در این پست از سایت مدل 24 قصد داریم...

ادامه مطلب

آموزش پخت دلمه برگ مو مرحله به مرحله

آموزش پخت دلمه برگ مو مرحله به مرحله

یکی از غذاهایی که می تواند از برگ سبزیجات تهیه کرد ، دلمه برگ مو است . در واقع برگ مو همان برگ های درخت انگور هستند چیزی که معمولا دور ریخته می شوند . در سایت مدل 24 تصمیم گرفتیم دستور پخت دلمه برگ مو را در اختیار شما قرار دهیم .   model24.ir   مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو برگ درخت انگور …………… 40 عدد گوشت چرخ کرده ……………. 300 گرم برنج ………̷...

ادامه مطلب