طرز تهیه کیک ساده خانگی خوشمزه + نکات کلیدی
طرز تهیه کیک ساده
طرز تهیه کیک ساده خانگی خوشمزه به همراه نکات پخت – طرز درست کردن کیک ساده خوشمزه خانگی به اضافه نکات طلایی – آموزش درست کردن کیک ساده
طرز درست کردن کیک ساده
در این پست از مطالب آشپزی سایت مدل 24 طرز تهیه کیک ساده خوشمز مجلسی را برای شما عزیزان آماده نمودیم تا از طعم لذیذ این کیک در کنار خانواده خود لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه کیک ساده خوشمزه
تخم مرغ عدد3
ماست 1لیوان
ارد 2لیوان
شکر 1 لیوان
بیکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
روغن نصف لیوان
طرز تهیه کیک ساده خانگی
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن هم میزنیم تا کاملا یکدست و کرم مانند شود بعد ماست را به ارامی به ان اضافه کرده و کم کم ارد و بیکینگ پودر و وانیل را به ان اضافه میکنیم در انتها روغن را اضافه کرده و ته ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و مواد را در ظرف ریخته در فر دمای 170 درجه میگذاریم تا کاملا طلایی شود بعد از نیم ساعت الی 45 دقیقه کیک اماده است.
نکات طلایی
1- میتوانید بجای ماست از شیر نیز استفاده کنید.
2- اگر از روغن جامد استفاده کنید کیک بهتری خواهید داشت.
3- میزان ارد را باید در حین هم زدن بسنجید گاهی 2 پیمانه برای این مواد زیاد است اگر شیر بریزید 2 پیمانه کافیست اگر ماست بریزید گاهی مناسب و گاهی زیاد است در حین هم زدن متوجه این امر باشید.
4- اگر شکر شما دانه درشت است قبلا آن را اسیاب کنید که هنگام پختن شکر اب نشود و کیک خمیری شکل شود.
5- اگر از ماست استفاده میکنید حتما شیرین باشد.
6- کیک را بلافاصله بعد از پختن از ظرف در نیاورید چون ممکن است براحتی در نیاید و کیک شما نصف شود.
7- برای تزیین کیک میتوانید کمی شکلات اب کنید و روی کیک بریزید و یا قبل از پختن داخل کیک بریزید.
سلام
از طرزتهيه كيك بسيار سپاسگزارم
ممنون
بسيار عالى وراحت بود،
لطفاً طرزتهيه پاى سيب وميوه هاى ديگر رو هم بصورت ساده بفرماييد
بنا به درخواست شما طرز تهیه پای سیب رو امروز در سایت قرار دادیم برای مشاهده مطلب بر روی پای سیب کلیک کنید.
جالب بود من درستش کردم
خیلی خوب بود ممنون
بسیارعالی مثل همیشه❤❤
سلام من مایکروفر سولاردام ال جی دارم همیشه کیکام توش خراب میشه با اینکه همه ی نکات رو هم رعایت میکنم اما اغلب وسط کیک بیش از حد پف میکنه و خمیری و نپخته هم هست خواهش میکنم کمکم کنید
چرا کیک های من هیچ وقت پف نمیکنه 😟مشکل از چیه همه نکات هم رعایت میکنن
آردو الک کنین. پف میکنه. بیکینگ پودرو بیشتر بزنین
یک ربع شعله پایین و یک ربع شعله ی بالای فر رو روشن کنیم ؟