طرز تهیه آبگوشت خوشمزه سنتی + نکات پخت
آبگوشت دیزی
طرز تهیه آبگوشت خوشمزه سنتی به اضافه نکات پخت و خواص آن، طرز تهیه دیزی خوشمزه سنتی، طرز پخت آبگوشت دیزی مجلسی لذیذ از سایت مدل24
طرز تهیه آبگوشت خوشمزه
در این پست از مطالب آشپزی ایرانی سایت مدل 24 طرز تهیه آبگوشت دیزی خوشمزه را آماده کرده ایم امیداریم که مورد رضایت شما عزیزان قرار بگیره، لطفا پس از پخت آبگوشت نتیجه را این قسمت نظرات همین پست اعلام کنید.
مواد لازم جهت تهیه آبگوشت سنتی ( دیزی )
گوشت گوسفندی با استخوان و چربی 250 گرم
لوبیا سفید 1/2 پیمانه
نخود 1/2پیمانه
پیاز 1 عدد بزرگ
گوجهفرنگی 2عدد
ادویهجات به میزان لازم
سیبزمینی 4عدد کوچک
رب گوجهفرنگ 1 قاشق غذاخوری
طرز پخت آبگوشت خوشمزه سنتی
1- حبوبات را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید و مرتب آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود. اگر خیس کردن حبوبات را فراموش کردهاید و یا زمان کافی برای انجام این کار نداشتید، بهتر از حبوبات را کمی بجوشانید و کف حاصله از پخت آن را بگیرید و پس از آبکشی کردن به سایر مواد اضافه کنید.گوشت، حبوبات، پیاز و گوجه که به صورت 4 قاچ برش زدهاید را در ظرف پخت مورد نظر قرار دهید و مقداری در حدود 6 برابر حجم مواد به آن آب اضافه نمایید. توجه داشته باشید که کل آب مورد نیاز برای پخت را ابتدا اضافه کنید، در این صورت مزه آبگوشت بهتر خواهد شد؛ اما اگر احتیاج به اضافه کردن آب بود، از آب جوش استفاده کنید.
2- پس از به جوش آمدن آب، کف حاصله از پخت گوشت را خارج کنید و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. زردچوبه یکی از ادویههای اصلی آبگوشت محسوب میشود.
3- درب ظرف را ببندید و اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم بپزد. به خاطر داشته باشید که هر چه زمان پخت طولانیتر و حرارت ملایمتر باشد آبگوشت جاافتادهتر و خوشمزهتری خواهید داشت.
4- پس از پخت حبوبات و گوشت، نوبت به اضافه کردن لیموعمانی و یا گرد لیمو، نمک و سیبزمینی میرسد. لیمو عمانیها را سوراخ کنید و سیبزمینیها را با پوست به غذا اضافه کنید. توجه داشته باشید که نمک و لیمو عمانی نباید زودتر از این مرحله به آبگوشت اضافه شوند، چرا که اضافه کردن نمک زودتر از موعد مقرر باعث تاخیر در روند پخت گوشت و حبوبات خواهد شد. لیمو عمانی نیز علاوه بر طولانی کردن فرآیند پخت ممکن است باعث تلخ شدن آبگوشت شود.
5- در نهایت، رب گوجه فرنگی را به آبگوشت اضافه کنید. همچنین دنبه، پیاز و گوجه را که به صورت 4 قاچ در ابتدای پخت به آبگوشت اضافه کرده بودید را در ظرفی جداگانه به کمک گوشتکوب به صورت پوره دربیاورید و به آبگوشت اضافه کنید و اجازه دهید آبگوشت اصطلاحا جا بیفتد. در صورت تمایل میتوانید در هنگام افزودن رب از مقدار کمی زعفران آبزده برای عطر و طعم بهتر بهره ببرید.پس از پخت کامل آبگوشت، استخوان و آب گوشت را جدا کرده و حبوبات را به کمک گوشتکوب به خوبی بکوبید.در صورت تمایل میتوانید به هنگام سرو آبگوشت، از مقدار کمی سبزی معطر خشکشده مانند ترخون برای تزیین و طعمدار کردن آبگوشت بهره ببرید.آبگوشت را در کنار سبزی خوردن تازه، ماست یا ترشی و دوغ سرو نمایید.
نکات پخت
1- بهتر است آبگوشت را در ظرف سنگی بپزید تا خوشمزه تر شود.
2-لیمو عمانی را از چند ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید تا تلخی آن برود.
3-در انتهای پخت برای خوش طعم تر شدن ابگوشت کمی نعنا داغ به آن اضافه کنید.
خواص
ابگوشت در طب سنتی به غذای حکما معروف است و به علت داشتن گوشت و حبوبات طبع گرمی دارد و خواص زیادی نیز دارد و غذایی مقوی و سالم معرفی شده و برای همه گروههای سنی نیز مناسب است.
منبع : سایت مدل 24
tarz tahie abgoosht dizi xvc jidi Hf’,aj
thank
you
very
much
for
broth