طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه + نکات پخت

طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه با گوشت چرخ کرده به همراه نکات پخت – طرز پخت بادمجان شکم پر خیلی خوشمزه – طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه بادمجان شکم پر

در این پست از مطالب آشپزی سایت مدل 24، دستور پخت بادمجان شکم پر را برای شما عزیزان آماده کردیم که با استفاده از این دستو پخت می توانید یک بادمجان شکم پر بسیار خوشمزه را برای خانواده گرامیتان آماده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای درست کردن بادمجان شکم پر

بادمجان                     1 کیلو

گوشت چرخ کرده        250 گرم

پیاز                          1 عدد

رب انار                     1 قاشق

اب                          1 لیوان

روغن                      به مقدار لام

نمک، فلفل زردچوبه   به مقدار لازم

دانه انار                   نصف لیوان

 

طرز پخت بادمجان شکم پر

بادمجان ها را پوست کنده بعد بادمجان ها را از وسط به دو نیم مساوی برش دهید. بخش وسط بادمجان ها را با چاقو شکاف داده، سپس برای گرفتن تلخی بادمجان، روی بادمجان ها نمک بپاشید بعد از 20 دقیقه آن ها را آبکشی کنید سپس آنها را بر روی دستمالی تمیز قرار دهید تا خشک شود. بعد بادمجان ها را در روغن سرخ کرده به صورتی که طلایی شوند، سپس بادمجان های سرخ کرده را روی دستمال توری یا کاغذی قرار داده تا روغن اضافی بادمجان ها گرفته شود.

در ادامه پیاز را خرد کرده سپس پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک شود بعد گوشت چرخ کرده و گردوی خرد کرده را به آن اضافه کنید و آنها را خوب سرخ کنید. زردچوبه، نمک و فلفل را به آن بیافزایید و مخلوط کرده. حال درون بادمجان ها را با مواد پر کنید.
نصف لیوان آب را با 1 قاشق غذاخوری رب انار مخلوط کرده و درون تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار داده، بعد بادمجان های شکم پر را درون تابه و در کنار هم قرار دهید، در تابه را بسته و اجازه دهید تا آب اضافی تبخیر شده و سس جذب بادمجان ها شود بعد می توانید روی آن را با دانه های انار تازه تزئین و سرو کنید.

 

نکته

1- میتوانید مقدار گوشت را به دلخواه تغییر دهید.

2- میتوانید به گوشت سبزیجات معطر هم اضافه کنید.

3- میتوانید بجای دانه انار از زرشک برای تزیین استفاده کنید.

 

منبع : سایت مدل 24

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بستن