دسر و پیش غذاکیک و شیرینی

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی خوشمزه خانگی

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

در این پست از مطالب آشپزی سایت مدل 24 طرز تهیه بیسکویت شکلاتی کرم دار را برای شما هم وطنان عزیز آماده نمودیم. بیسکویت شکلاتی را می توانید به عنوان یک چاشنی خوشمزه همراه چای ، قهوه و یا سایر نوشیدنی های دیگر میل کنیدو لذت ببرید. امیدواریم که مورد پسند و رضایت شما عزیزان قرار بگیرد.

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

مواد لازم برای درست کردن بیسکویت شکلاتی

1- یک پيمانه آرد
2- یک پيمانه پودر كاكائو
3- یک قاشق چايخوري وانيل
4- نصف قاشق چايخوري بيكينگ‌ پودر
5- كره به دماي محيط رسيده 115 گرم
6-  یک پيمانه شكر
7- یک عددتخم‌ مرغ
8- شكلات سفيد 300 گرم
9- نصف پيمانه خامه

 

طرز تهيه بيسكويت شکلاتی خوشمزه

ابتدا پودر كاكائو و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم، كره و شكر را  به هم زده سپس تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده و هم مي‌زنيم. در انتها آرد را ترکیب کنید خمير را به صورت گرد به قطر يك سانتي‌متر در آورده در پلاستيك بگذارید و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار می دهیم.

فرگاز را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد گرم كرده و خمير را قالب زده در سيني فر مي‌چينيم و به مدت زمان 12 تا 15 دقيقه در فر مي‌پزيم.

براي تهيه كرم، شكلات را به روش بن‌ماري آب مي‌كنيم سپس خامه را ترکیب کرده از روي حرارت برداشته تا كمي خنک شود سپس میان دو تا از بيسكويت‌هاي سرد شده كرم زده و با شكلات سفيد آب شده  تزيين کنید.

 

کمی درباره بیسکوئیت

بیسکوئیت از دو کلمهٔ  bis به معنای دو مرتبه و coquere به معنای پخته‌شده گرفته‌شده است و این دوکلمه کنار یکدیگر به معنی دوبار پخته شده می باشد. دواقع به شیوه پخت آن اشاره می کند که بیسکوئیت ها در ابتدا پخته می شدند و پس از آن درون فر قرار می دادند تا ترد یا خشک گردد.

 

منبع : سایت مدل 24

‫1/5 ‫(1 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا