طرز تهیه کباب چنجه
طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه به همراه نکات پخت، طرز پخت کباب چنجه خیلی خوشمره به اضافه نکات طلایی، دستور پخت کباب چنجه خوشمزه خانگی بسیار لذیذ
در این پست از مطالب هنر آشپزی سایت مدل 24 طرز تهیه کباب چنجه را آماده کردیم تا در خانه هایتان بتوانید به راحتی تهیه کرده و از آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه کباب چنجه خانگی خوشمزه
فیله گوسفندی 500 گرم
آب پیاز 150 گرم
سیر 2 حبه
روغن زیتون 1/4 پیمانه
محلول زعفران به مقدار لازم
زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
ادویه مخلوط 1/2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
پياز قرمز خرد شده به مقدار لازم
طرز پخت کباب چنجه خوشمزه خانگی
ابتدا گوشت را به قطعات کوچکی ببرید و در کاسهای بریزید. در کاسهی کوچکی آب پیاز، زردچوبه، ادویهی مخلوط، سیر ورقهشده، روغنزیتون یا روغنمایع، اندکی نمک، فلفلسیاه تازه سائیده شده و محلولزعفران، را با هم مخلوط کنید. دقت فرمایید نمک را اندکی اضافه کنید زیرا نمک کبابهایی را که با گوشتهای قرمز تهیه میشود، باید در اواخر کبابکردن اضافه کرد، نمک آبگوشت را خارج کرده و رنگگوشت را تغییر داده، تیره کرده و گوشت را سفت خواهد کرد. به این دلایل نمک گوشتهای قرمز باید در اواخر طبخ اضافه شود. مخلوط حاصله را به روی گوشت خردشده بریزید و کاملاً زیر و رو کنید، در ظرف را بگذارید و برای یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. آتش زغال را آماده کنید، ظرف را از یخچال خارج کرده، تکههای گوشت را به سیخ بکشید. در تابهی کوچکی کره، روغنزیتون، فلفلقرمز و نمک به مقدار لازم را با هم مخلوطکرده و گرم کنید سپس اندکی از محلول زعفران را هم اضافه کنید. سیخهای کباب را روی آتش زغال قرار داده و اواسط کبابکردن به وسیلهای قلممو از مخلوط فوق روی کبابها بکشید. کباب چنجه را با کته، به عنوان کتهکباب و یا با چلوی زعفرانی همراه با کرهی زعفرانی، سماق و گوجهفرنگی کباب کرده، سبزیخوردن، سالاد فصل، و سایر مواد موردعلاقهی خود سرو نمایید. اگر تمایل دارید گوشت را از شب قبل مزهدار کنید، پیاز نازک خلالشده را جایگزین آب پیاز کنید و ابتدا پیاز را با اندکی نمک مالیده سپس به اندازهی 2 قاشق سوپخوری ماست ساده را به آن اضافه کرده و بعد سایر مواد دادهشده در مواد لازم را افزوده و مراحلکار را هم طبق دستورالعمل فوق انجامدهید.
نکته
1- این دستور 150 گرم پروتئین، 250 گرم چربی و 2850 کیلوکالری انرژی دارد.
2- اگر به دنبه علاقهمندید میتوانید به اندازهی لازم دنبه را هم به ابعاد تکههای گوشت خردکرده و به روی گوشتهای خردشده بریزید و با مایهی مرینیت با هم زیر و رو کنید.
ولی هنگام کبابکردن، دنبه را جداگانه به سیخ بکشید و با هم به روی آتش زغال قرار دهید و اواسط طبخ (کبابکردن) به جای مخلوط پوشش، سیخ دنبهی نیمهکباب شده را به روی سیخهای کباب بزنید تا چرب شود سپس به کبابکردن ادامه دهید و پس از کبابکردن همراه با کباب چنجه سرو کنید که بسیار لذیذ و خوشمزهست به شرط اینکه از دنبه فقط گاهی استفاده شود و همچنین میتوانید با فلفلهای تند کبابکرده غذای خود را خوشمزهتر کنید.
منبع: سایت مدل 24