آشپزیدسر و پیش غذا

طرز تهیه شله زرد خوشمزه مجلسی + نکات پخت

شله زرد

طرز تهیه شله زرد خوشمزه به اضافه نکات مهم پخت برای میهمانی ها و مجالس- دستور پخت شله زرد مجلسی خیلی خوشمزه برای ماه رمضان – طرز پخت شله زرد نذری برای ماه محرم

شله زرد، طرز تهیه شله زرد، دستور پخت شله زرد

طرز تهیه شله زرد

در این پست از مطالب آموزش آشپزی سایت مدل 24 طرز تهیه شله زرد مجلسی خوشمزه را آماده کردیم که علاوه بر میهمانی ها و مجالس در ماه رمضان و ماه محرم جهت نذری پخت کنید، امیدواریم که بعد از استفاده از این دستور پخت، نتیجه را در قسمت نظرات این پست اعلام کنید که شله زردتون لذیذ بوده یانه.

 

مواد لازم برای تهیه شله زرد خوشمزه

برنج                                   یک لیوان

آب                                     12 لیوان

شکر                                  2 لیوان

کره                                    50 گرم

پودر زعفران آسیاب شده       به مقدار لازم

گلاب                                  1/2 پیمانه

هل ساییده                          کمی

دارچین خلال پسته و بادام      به مقدار دلخواه

 

طرز پخت شله زرد خوشمزه

شله زرد رو عموما به یک روش درست میکنن. فقط نکات خاصی وجود داره که عرض میکنم خدمتتون. برنج شله زرد بهتره نیم دونه باشه ولی میتونید از برنج کامل هم استفاده کنید فقط کمی زمان پختش بیشتر میشه و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری میبره. من نیم دونه نداشتم و از برنج کامل استفاده کردم. فقط برنجتون ایرانی باشه تا کیفیت بهتری داشته باشین. بعد از اینکه برنج رو شستید با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. وقتی که به قل قل افتاد و برنج ها کمی پخت شکر رو اضافه میکنیم. من در مرحله عکس پایین شکر رو اضافه کردم. حدود نیم تا یک ساعت زمان میدیم تا برنج و شکر باهم بپزه و برنج تقریبا له بشه.
بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم تا زعفران کاملا رنگش رو پس بده و شله زردمون بیشتر جا بیفته. من حدود نیم ساعت دیگه هم صبر کردم.کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول میکشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.

نکات پخت

1- برای پخت شله زرد اینه که شکر را حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید.
2- قبل از اضافه کردن شکر اب به ان اضافه مکنید چون شکر اب می اندازد.
3- برای اینکه ببینید جا افتاده چند قاشق از شله زرد را در ظرف صافی ریخنه بعد از سرد شدن اگر خودش را گرفت جا افتاده
4- برای تزیین شله زرد میتوانید از خلال بادام و پسته و دارچین و همچنین گل سرخ استفاده کنید. چون طبع کلی شله زرد به خاطر برنج سرده، گرمای دارچین آن معتدل میکند. ضمن اینکه دارچین و زعفران خواص زیادی برای بدن دارند مثلا زعفران برای بیماری قلبی و افسردگی مفید بوده و مفرح و شادی آور است. برای حافظه نیز مفید است.

توجه : جهت پخت شله مشهدی بسیار خوشمزه بر روی طرز تهیه شله مشهدی کلیک کنید.

 

منبع : سایت مدل 24

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا