طرز تهیه تاس کباب
طرز تهیه تاس کباب به خوشمزه با گوشت گوسفندی به همراه نکات پخت – طرز پخت تاس کباب به خانگی و بسیار لذیذ – طرز تهیه تاس کباب به خیلی خوشمزه با گوشت گوسفندی در منزل
از دیرباز در کشورهای آسیایی خوراک گوشتی سادهای با استفاده از گوشت گوسفند یا بز تهیه میشود که علاوه بر داشتن طعم لذیذ، بسیار مفید و مقوی نیز هست. نام این غذا در ایران تاس کباب است که به طبع در مناطق مختلف به روشهای مختلف تهیه میشود و با توجه به فصل از میوهجات و سبزیجات متنوعی از جمله آلو، سیب، به و … در تهیه آن استفاده میشود.
مواد لازم جهت تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند
به متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 3 عدد
هویج 2 عدد
گوشت گوسفند یا گوساله(با دنبه) 250 گرم
سیبزمینی 1 یا 2 عدد
آلو خورشتی 7، 8 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 2 ق غذاخوری
گوجهفرنگی متوسط 2 عدد
طرز تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند
برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفندی ابتدا یک عدد پیاز را به صورت حلقهحلقه درشت خرد کنید. در صورت تمایل به استفاده از دنبه گوسفند، اول دنبه را ته ظرف بچینید، سپس پیاز را روی دنبهها قرار دهید. به ترتیب گوشت خورشتی خردشده, به، هویج و … را کف ظرف بچینید تا مواد تمام شوند. در آخر سیبزمینیها را روی مواد چیده و گوجهفرنگی حلقهشده را روی سیبزمینیها بچینید. (زیرا سیبزمینی و گوجه زود له میشوند.) و زردچوبه و فلفل را روی تمام مواد بپاشید و بدون اینكه آب به قابلمه اضافه کنید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبهها با حرارت ملایم آب شوند. بعد از حدود یک ربع غذا بخارگرفته و کمی آب میاندازد. حالا به اندازه یك الی دو لیوان آب ولرم روی تاس کباب بریزید. دو قاشق رب گوجهفرنگی روی تاس کباب بریزید و درب ظرف را محكم ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد و جا بیفتد. نیم ساعت به انتهای پخت، آلو خورشتیها را که خوب شستهاید روی تاس کباب ریخته و اجازه دهید غذا نیم ساعت دیگر جا بیفتد. غذا را داخل بشقاب گود کشیده و با سبزی خوردن و پیاز و نان سنگك سرو كنید.
نکته
میتوانيد به جای آلو، از لواشك آلو در تهیه تاس کباب استفاده كنید که طعم فوقالعادهای به تاس کباب میدهد.
منبع : آشپزی سایت مدل 24